29 Ocak 2009 Perşembe

Neşeli bir gün daha....

Hüseyin, Ali ve Süleyman beyler. "Neşeli olki genç kalasın."
Hanımlar çok azimli.
Kaptan spora davet ediyor.
Setten, pardon sahamızdan bir görünüş.

28 Ocak 2009 Çarşamba

Sahamız bugün hareketliydi

Öğretmen öğrencileriyle...
Hocamız talebeleriyle...

Proğram çok yüklü bugün.
Sahamız içeriden de, dışarıdan da çok güzel görünüyor doğrusu. Heryer pırıl pırıl.
Hayat çok güzel.

23 Ocak 2009 Cuma

Arkadaşlarımızı tanıyalım.2

Analı kızlı sempatik ikili. Raşel ve Roze hanımefendiler. Roze hanım bizleri bir Piyano resitaline çağıracak. Söz verdi.
İşte yedek kulübesinin üç müdavimi. Halim hoca, Raşit Yakali, Vali Faik Kokan bey. Durum değerlendirmesi yapmıyorlar, ayakkabılarını temizleyip, pide almaya gidecekler.

Spor başladı. Ömer hoca düdüğünü çaldı ama hanımlar henüz toplanmadılar. Bir kii, bir, kii..
Rasgele fotoğrafları bunlar.
Haydi hanımlar hoca bekliyor. Koşun koşun..
Formda üçlü... spora koşuyor.

Hava çok soğuk ama dosluklar sımsıcak.

Arkadaşlarımızı tanıyalım.




Çarli' nin, pardon, pardon, Ömer kaptan'ı melekleri seronomide...


Aman Necdet abi.. Dengeye dikkat.

22 Ocak 2009 Perşembe

Meral Hanım Uyarıyor.

Aşağıdaki linki tıklayarak adresinizdeki seçmenleri görebilirsiniz. Eğer sizin adresinizde tanımadığınız bir seçmen varsa dilekçe oluşturarak itiraz edebilirsiniz.
Lütfen bu mesajı arkadaşlarınızla paylaşın...

MailScanner warning: numerical links are often malicious: http://89.19.22.245/index.asp

21 Ocak 2009 Çarşamba

Kaptanın spor defteri.

Yuda hanımefendi ile Aslan beyefendi sabah sporundalar.
Ooooooo Kaptanın seyir defteri başlıyoooor. " Ömer beyefendiciğim ,yengehanım acele edin spor başlayacak neredeyse.

20 Ocak 2009 Salı

NOSTALJİ

Birkaç yıl önce Hüseyin beyin Ocakbaşı lokantasında sık sık bu tür partiler yapardık. Resimlere dikkatle bakın hepsini tanıyacaksınız./ Esen hanım, vali Faik bey, rahmetli Adnan Erkaya abimiz, Halim hoca,Mehmet bey, Raşit, Meral hanım ve veteriner Akif bey, süleyman bey, Hüseyin bey, ve Sultan hanım... döktürüyorlar.
Aynı gün, aynı kadro...
Bu da bir başka nostalji.
Ömer hocamız önde, Hamit hocamız ve geniş bir kadro arkada./ Resimler Mehmet Akagün beyin arşivinden alınmıştır./

18 Ocak 2009 Pazar

YEDEK KULÜBESİNDE YAŞLANDIK YAHU.

"YAHU RAŞİT HOCA ŞU İHTİYAR ARAGONES' E SÖYLE BİZİ OYUNA ALSIN ARTIK... Valla yedek kulübesinde ondan daha yaşlı olduk. Semih'i nasıl aldı takıma? Carlos'u nasıl oynatıyor ? Onun bizden fazla nesi var? onlar gümrüğe takılmıyor, biz kulübeye takılıyoruz. Kafamızın tası atıyor haaaaaa....Kulübede örümcek tuttuk valla. Konuşsana Aziz başkan yaaa." " Yaşa, konuş Sivaslı Cebrail hemşehrim." / Vali beyin yakıştırması ile Azrail/
" Şu Eskişhir maçında da oynatmazsa bizi ne zaman alacak takıma.. Ali bey de Aziz bey de , ben de bu takımda rahat oynarız."

" Hoooop hocam, gör bize de biraz şans tanı. Goooool, gooool Gooooool. 3-0 . En büyük Fener, başka büyük yok, açılıııın Fener geliyooooor."Derbide garanti oynatır artık bizi.

17 Ocak 2009 Cumartesi

TEŞEKKÜR.

Sevgili arkadaşlarım:
Beşiktaş kolejinde düzenlenen "cumhuriyet dönemi kadın hakları" konulu seminere katılan arkadaşlarımızın,büyük enerjisi ve coşkusu yetkililer tarafından takdirle karşılanmış olup,teşekkür edilmiştir.
kaptan ömer.

16 Ocak 2009 Cuma

Güzel havada spor

İşte tesislerimizin en eski müdavimlerinden Yaşar Efe öğretmen. O hep koşuyor.
Hüseyin beyi tanıyorsunuz. Armutlu Karanfil ocakbaşı'nın sahibi. Az ziyafetler çekmedik orada. O kuyu kebaplarının tadı damağımızda, müzik sesleri kulakkarımızda. Hayli kilo verdi bu ara.

Düriye hanımla yürüyüş arkadaşı Raşel hanımefendi biraz ağırdan almışlar işi, sohbet koyu..

Hoppalaaa. Bu güzel havada müdür beye bakın şimdi...Yanındaki hanımefendi bile şaşmış bu işe. "Üşüyormusun Nusret bey?"diyorum...

Yok Raşitçiğim, üşümek değil de, evde hanım " Bir sürü palton var, niye giymiyorsun, sen ölünce kim giyecek bunları ?"diyor/ Allah gecinden versin/ Apoletleri söktük, artık çeşit çeşit giyeceğim." " Ne apoleti hocam? "Birinci sınıf Emniyet Müdürü apoletlerini canım.(!) Ben de sizi Ukrayna'dan Zonguldak yoluyla gelmiş biri sandım da... / Gülüştük/ Ben de espirimi yapmış oldum, tabi Nusret beyden önceden izin alarak. Yoksa kolay mı?... Hava güzel, Haldun bey çok neşeli. Poz da güzel hani. Bu resmi aleştiremezsin artık Haldun bey.

Gününneşeli üçlüsü. Vali faik bey, Aytaç bey ve Serpil hanımefendi.. Tempolar hızlı. Mehmet beyde neşeli.

Bir başka arkadaşımız, yürüyüş bitmiş sıra sporda...
Spora devam arkadaşlar. Bir kiii, bir kiii.
Tamam Ömer kaptan...Bir, iki, bir iki..

15 Ocak 2009 Perşembe

SPORA DEVAM...

Haldun bey ve Sevgi hanım...
Kolları yana aç. Bir kiii .Bir kiii...

Ooooo Necdet bey denge gösterisinde.
Kale çok büyükmüş...

14 Ocak 2009 Çarşamba

GEÇMİŞ OLSUN MESAJI

mehmet ali beyin rahatsızlığına çok üzüldüm,tüm arkadaşlarım adına geçmiş olsun dileklerimi iletin lütfen.

selamlar,kaptan ömer

Arkdaşımız Meral hanım'dan bir uyarı.

Dikkat ölüm tehlikesi (Enerji Ampulleri)EKONOMİK AMPULLER ÖLÜMCÜL TEHLİKELİ;Enerji Ampulü Patladığında…1)Derhal odayı kırıklara basmadan terk ediniz.
2)Kırıkları ve yerlere saçılan cıva partiküllerini temizlemek için elektrik süpürgesi kullanmayınız. Saçılan cıva partikülleri elektrik süpürgesi sayesinde ortama yayılarak evde zehirli bir durum yaratabilir. 3)Plastik eldiven takın ve yerdeki cam kırıklarını bir faraşın içine süpürün ve cıva partiküllerini i se paspaslayın.4)Faraşta topladığınız parçaları bir plastik torbanın içine atın ve ağzını iyice kapatın.5)Plastik torbayı evdeki normal çöp kovasına atmayın.6)Onun yerine pil atık kutusuna veya belediyelerce atıkların güvenle imha edildiği yere götürün.7)Kırık ampulden çıkan tozu solumamaya çalışın.

13 Ocak 2009 Salı

Mehmet Ali beyden haber var.Aman yüz felcine dikkat

Sevgili abim nasılsın ben çileklide soğuk aldım yüz felci olmuşum 20.günde geçecekmiş sporada gelemiyorum arkadaşlara iletiver kafalarına bere botunlara atkı takmadan benim gibi çıplak kafayla sprora gelirlerse şu an çok salgın olan yüz felcine maruz kalabilirler ,sana 2 adet mail attım saygılarımla.fenerbahçeli mehmet Ali

Önceki haberimize ek...

Selam Raşit abicim,Beşiktaş koleji müdürüyle görüştüm. Seminere gitmek isteyen arkadaşlar Beşiktaş kolejinin bahçesinde perşembe günü 15.30 da hazır bulunsunlarGörüşmek üzere...

12 Ocak 2009 Pazartesi

duyuru

Spor hocamız Ömer Kuruçay'ın bir haberi var.

15.1.2009 perşembe günü saat 16.30 da beşiktaş koleji ortaköy şubesinde, cumhuriyet döneminde kadın hakları kazanımları, konulu bir seminer var .gonul dostları davet edildi
okul münibüs imkanı yaratacak sanırım .selamlar

11 Ocak 2009 Pazar

BJK KOLEJİNDEKİ ÇALIŞMADAN.

Kaptanımız Ömer bey, geçtiğimi günlerde BJK kolejinde yaptığımız çalışmadan iki resim daha koymamızı istedi. Yayınlıyoruz.
Bu arada Ömer beyin yeni adresini görüyorsunuz.

9 Ocak 2009 Cuma

Habercilik zor iş.

Bu sabah yürüyüşten dönerken sitemizin önünde bir belediye arabasının kepçesine zorlukla ve korkarak binmeye çalısan biri kız, biri erkek iki genç gördüm. Düşecekler diye ödüm koptu. Şoförde onlara yardım ediyordu. Çok meraklandım bu gençler ne yapmak istiyorlar böyle.Ampul mü değiştirecekler acaba, yoksa...Hay Allah ne yapacak buiki genç.. Bir genç kız da onlara yerden moral veriyor. Sonra baktım ellerinde dijital fotoğraf makineleri var üçününde. Belli ki karşıdaki Karanfil köyün karlı manzarasını cekecekler.Bunlar ya gazeteci, ya dergici yani haberci bunlar. Belliki izin almışlar ve Besiktaş belediyesinden onlara bu araç tahsis edilmiş.
Ben de bir haberci olarak hemen cebimden dijital makinemi çıkardım. Beni görünce güldüler. Ben onların, onlar benim resmimi çekti. Dört makine biribirine karşı çalıştı. Sonra onlar karlı manzarayı çektiler dergileri için. Habercilik ne zor bir iş. Ben 40 yıllık bir gazeteci olarak bu çalışmadan rahatsız oldum. Bence hiç bir güvenlik önlemi yoktu.
Başlarına bir kask bile yoktu, emniyet kemerleri yoktu. Yaptıkları iş çok kutsal bir iş bile olsa benim içim ürperdi. Onaylamadım bu işi. Gazetecilik mesleğinin çok zor olduğunu biliyorum ama yinede rahatsız oldum. Keşke o manzarayı görmeseydim. Hayat bu kadar ucuz olmamalı. Daha sonra evimin balkonundan işleri bitip, inip gitmelerine kadar eşimle birlikte korku içinde seyrettik.